EDITORIAL l El futbol ja no és cosa d’homes al Baix Gaià

En l’entrevista que vam publicar el número de l’octubre passat al president de la UD Torredembarra, Antonio Montserrat, aquest ens explicava que el club blanc-i-blau comptava aquesta temporada amb un equip femení. Hem volgut obrir el focus i analitzar la situació del futbol femení al Baix Gaià i hem encarregat a un dels bons periodistes esportius que tenim al nostre territori, el Marc Pérez, un reportatge que podreu llegir en la pàgina 22. Comprovareu que, com passa arreu del país, a Torredembarra i la seva àrea d’influència la pràctica d’aquest esport entre les noies també està a l’alça.

En aquest número del Torredembarra Actualitat també ens fem ressò dels guardonats i guardonades a la 18a Nit de l’Esport, que es va celebrar el passat 2 de desembre al Pavelló Sant Jordi. Feia quatre anys que, a causa del Covid, no se celebrava aquest esdeveniment bianual, que va tornar a demostrar que Torredembarra manté un teixit esportiu molt potent, que arriba a moltes disciplines. Un total de 17 entitats van presentar candidats a uns guardons que enguany han potenciat el reconeixement a l’esport adaptat. Un pas endavant de la Regidoria de l’Esport de Torredembarra que ben segur que en els següents anys es veurà reforçat amb més iniciatives en aquest àmbit.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This