EDITORIAL l Celebrem tres anys entrevistant un mestre de periodistes

El Torredembarra Actualitat complim tres anys aquest mes de novembre i ho volem celebrar oferint-vos un regal especial: una conversa amb l’Antoni Batista parlant de periodisme. La trobareu a les pàgines d’aquest número, però s animem a veure l’entrevista completa al nostre Canal de Youtube. Hi podreu accedir amb el QR al final de l’entrevista en paper o directament al web TDBActualitat.cat. En aquesta conversa parlem de la seva trajectòria com a periodista, escriptor i professor; del periodisme actual i les xarxes socials; el seu pas per la comunicació política i corporativa o la seva experiència com a editor del Diari de la Torre. I de música, una altra de les seves facetes. I acabem fent una mirada al futur del periodisme amb aquest mestre de periodistes.

Aquest tercer aniversari el volem celebrar amb els nostres lectors, subscriptors i col·laboradors al bar musical NO SE. Parlarem de periodisme, tindrem música i lliurarem el III Premi de narrativa Curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat. Serà el divendres 18 de novembre i hi esteu tots convidats. I durant el mes de desembre tornarem a convidar els subscriptors i subscriptores a dir-hi la seva. Serà el tercer cop que ho fem, perquè ens agrada rebre aquest feedback de les persones més implicades en aquest projecte, aquesta comunitat que valora el periodisme de qualitat que intentem oferir des del Torredembarra Actualitat.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This