EDITORIAL l Moltes ganes de Festa Major de Santa Rosalia

Moltes ganes de Festa Major de Santa Rosalia Aquest número del Torredembarra Actualitat ha tardat una mica més en sortir. La raó és la Festa Major de Santa Rosalia, que arriba, com cada any, a finals del mes d’agost, per culminar amb l’apoteòsic final el 4 de setembre, el dia de la Patrona. En les pàgines d’aquest 34è número troba[1]reu el programa d’actes, però també un reportatge de la Trini Huguet Ortega que ens acosta a diferents maneres de viure la Festa Major a través de cinc torrencs i torrenques que tenen un paper diferent en la festivitat. I és que, com diu el president del Ball de Malcasats i col·laborador del Torredembarra Actualitat, Gerard Recasens, “cada torrenc té la seva Festa Major, és a dir cada persona la viu a la seva manera i totes són igual de vàlides”.

I aquesta Santa Rosalia 2022 encara és més esperada després de dues edicions marca[1]des per les restriccions de la pandèmia. Des del 2019 no vivíem una Festa Major amb tota la plenitud. Seran una cinquantena d’actes, amb aniversaris, sempre especials, com el del Ball de Diables -trenta-cinquè- i Ball del Patatuf -quinzè-, i novetats com la primera despertada dels nous gegants, Antoni i Marina, i les representacions amb vestits fruit d’una cam[1]panya de micromecenatge del Ball de Malcasats. L’equip del Torredembarra Actualitat us desitgem una molt bona Festa Major. Visca Santa Rosalia!

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This