EDITORIAL l El pols polític s’accelera a un any de les eleccions municipals

El 28 de maig de 2023 se celebraran eleccions municipals i els plens de les diferents localitats del Baix Gaià canviaran poc o molt, veurem com s’estrenen nous regidors i regidores i potser algun alcalde o alcaldessa. La cursa ja ha començat i els partits estan immersos en processos interns per definir els seus alcaldables, el primer pas per confeccionar les candidatures. Per això, hem volgut dedicar el ‘Tema del mes’ del Torredembarra Actualitat a analitzar com els diferents partits torrencs afronten aquests comicis locals. N’hi ha que ja tenen gairebé aprovats els seus candidats a l’alcaldia i altres que ho deixaran per a després de l’estiu. Hi ha formacions que aspiren a augmentar o mantenir el seu pes al ple municipal i altres que volen tornar-hi o ser-hi per primer cop. Una conversa del director d’aquest mitjà, Jordi Salvat, amb els periodistes Gerard Recasens i Toni Cabanillas que podeu veure a Torredembarra Actualitat TV complementa el reportatge.

I on s’ha accelerat molt el pols polític és a Altafulla. Aquest mes de maig han viscut una moció de censura que ha des[1]plaçat Jordi Molinera i Alba Muntadas (EINA-ERC) de la coalcaldia i hi ha situat Montse Castellarnau. Una maniobra política necessària per a uns, oportunista per a altres, que crispa encara més un ambient polític enrarit des de fa mesos a la vila altafullenca.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This