EDITORIAL l Nou episodi en el problema de la neteja i les escombraries

Torredembarra té un problema des de fa anys amb la neteja i la recollida de les escombraries. Només cal fer una volta pels carrers i places de la vila. Però en aquests dies previs a la Setmana Santa s’ha viscut un nou capítol que, afortunadament, ha tingut un final feliç per als treballadors del servei i la ciutadania. L’ombra d’una vaga indefinida que podia deixar Torredembarra en un viacrucis de brutícia durant aquests dies de vacances, quan la localitat multiplica la seva població, havia anat creixent, fins que, hores abans de l’inici de l’aturada, es va desconvocar gràcies a un acordin extremis entre el comitè de vaga i l’empresa. I és que també hi havia un conflicte laboral que feia dos anys que s’arrossegava.

A inicis de l’any vinent ha d’adjudicar-se de nou el servei. Des de l’Ajuntament haurien d’estar treballant ja en un plec de clàusules que cobreixi de veritat les necessitats d’un municipi molt horitzontal, amb moltes urbanitzacions, i uns canvis en la generació de residus per part de la ciutadania. I si s’han de gastar més diners, es gasten. La ciutadania ho agrairà, perquè una queixa repetida cada cop més és que Torredembarra està bruta. És una evidència.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This