EDITORIAL l La Marítima, massa lluny de Torredembarra?

Torredembarra ha crescut molt les darreres dècades. Del poble de 6.000 habitants dels anys 80 s’ha passat a gairebé el triple de població en poc més de tres dècades. Barris i urbanitzacions que abans albergaven gairebé en la seva totalitat segones residències s’han convertit en residència habitual per a una part important dels seus veïns i veïnes. La distància amb el nucli urbà de Torredembarra és una barrera física i també psicològica. És el que passa a la Marítima, els barris més al nord de la capital del Baix Gaià. Els seus habitants estan més a prop del centre de Creixell que del municipi al qual pertanyen. I hi voten cada quatre anys. Hem volgut acostar-nos-hi per analitzar-ne els problemes i inquietuds. I precisament hem parlat amb la Pilar Hernández, veïna de la Marítima i que aquest mes de gener s’ha convertit en nova regidora a l’Ajuntament pel grup municipal d’ERC. Una nova oportunitat per a aquests barris?

A la contraportada hi trobareu una nova secció que dediquem a partir d’ara a les entitats de Torredembarra. Cada mes ens acostarem a un dels representants del ric teixit associatiu torrenc. I ho farem recollint un suggeriment que els/les subscriptors/es vau fer en la reunió que fem anualment. Ens agrada escoltar els nostres subscriptors perquè sou una peça fonamental en la comunitat que estem creant al voltant del Torredembarra Actualitat.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This