EDITORIAL l La variant òmicron desborda l’atenció primària

El Torredembarra Actualitat vam néixer pocs mesos abans de l’inici de la pandèmia de la Covid-19. Des de llavors, cada diumenge al nostre portal web TDBactualitat.cat i cada número en paper analitzem l’evolució de la pandèmia a través de la fredor de les xifres, però també ens agrada parlar amb professionals sanitaris que viuen el seu dia a dia tractant amb el Covid-19. En aquest número hem volgut entrevistar la coordinadora de l’Equip d’Infermeria de l’Àrea Bàsica de Salut de Torredembarra, la catllarenca Goretti Gatell. Amb ella abordem la saturació de l’atenció de la primària a cau[1]sa de la variant òmicron, però també fem una mirada a aquests darrers dos anys, en un col·lectiu, el de la infermeria, peça bàsica per afrontar la pandèmia. I també parlem de l’entrada en servei dels dos mòduls prefabricats que ampliaran el CAP de Torredembarra, que aquest any compleix un quart de segle de funcionament.

També hem volgut analitzar l’augment de les grans superfícies comercials a Torredembarra i el Baix Gaià i acostar-nos als més joves per saber que n’esperen d’aquest nou any que ha començat. El Torredembarra Actualitat continua fidel a la seva aposta pel periodisme de qualitat, satisfet d’haver esdevingut una referència en la comunicació al Baix Gaià.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This