Complim dos anys de periodisme local de qualitat

Teniu a les mans un nou número del Torredembarra Actualitat. El vint-i-cinquè. És un número especial perquè complim els dos primers anys amb vosaltres. Amb l’equip del Torredembarra Actualitat comentem mig en broma que és un número de col·leccionista perquè és el primer que té 32 pàgines. Hem volgut (i pogut) augmentar paginació per dedicar espai a aquest aniversari. Recollim les 25 portades que hem publicat fins ara i un dels nostres col·laboradors, en Carles Marquès, n’entrevista els dos fundadors, en Jordi Salvat i l’Albert Jansà, director i gerent respectivament, i analitzem com ha evolucionat el projecte, que en només dos anys ja és més que un periòdic mensual o un digital. Som també un canal de Youtube, una petita editorial, un podcast i un premi de narrativa curta. En aquest número podreu llegir el relat guanyador de la categoria adulta en aquesta segona edició del guardó.

En les 32 pàgines d’aquest vint-i-cinquè Torredembarra Actualitat us expliquem moltes més històries. Dues comparteixen també el número 25. En aquest cas es refereix als anys d’existència, però hi arriben en situacions molt diferents. L’Institut Ramon de la Torre compleix el seu primer quart de segle amb rècord d’alumnes i projectes nous, mentre que la Protectora d’Animals de Torredembarra espera un miracle per no tancar a finals d’any. Bones i males notícies.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This