EDITORIAL l Les reflexions de Josep Bargalló després d’una etapa ‘bestial’

El torrenc Josep Bargalló ha culminat una trajectòria política més que destacable —que s’ha allargat durant gairebé tres dècades— dirigint Educació, un dels departaments clau del Govern de Catalunya durant la pandèmia de la Covid-19. Reconeix que poc s’imaginava que hauria d’afrontar un repte tan “bestial” quan li van proposar formar part per segon cop de l’executiu català, després del seu pas pel primer tripartit, com a número dos de Pasqual Maragall. És una de les moltes reflexions que trobareu en l’entrevista que us oferim en aquest número del Torredembarra Actualitat. Us recomanem veure l’entrevista completa al nostre canal de Youtube, que hem intentat resumir en l’edició en paper, on l’espai és limitat.

Aquest és un final d’estiu intens, amb una Festa Major de  Santa Rosalia adaptada a la Covid-19, però molt més lluïda que l’any passat. Però també ha estat el final de passar per caixa als peatges —quan entrem a l’autopista per ara— i del lamentable tancament de la seva rotonda d’accés durant més de tres anys, que ha ocasionat molèsties als veïns i veïnes del Baix Gaià. Hem volgut parlar amb els veïns de la urbanització Brises del Mar, els que més ho han patit en el seu dia a dia. L’estiu també és l’època de l’any en què molts joves viuen la seva primera experiència laboral i hem parlat amb alguns sobre aquesta nova etapa a la seva vida.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This