EDITORIAL l Els reptes turístics de la Torre

L’estiu a Torredembarra és sinònim de turisme. A partir de Sant Joan el municipi augmenta gradualment la seva població fins a multiplicar-la per uns quants cops durant les primeres setmanes d’agost, quan passejar pels seus carrers i places en segons quina hora és gairebé una odissea. Per la Festa Major de Santa Rosalia pràcticament tornem a ser els de sempre. És una història que es repeteix cíclicament cada any, amb l’excepció de l’anterior a causa de la Covid-19.

A Torredembarra tenim un turisme molt estacional i fa anys que es parla de desestacionalitzar i aconseguir que ens arribin turistes i visitants en altres èpoques que no sigui la canícula estiuenca. Tenim un clima molt benèvol gairebé tot l’any, però no som capaços d’atreure gaire gent més enllà del juliol i l’agost. Hem volgut parlar d’aquest tema i d’altres relacionats amb el turisme en el nostre municipi amb la regidora d’aquesta àrea, la Marina Riudeubas.

Amb ella també hem parlat de la gran assignatura pendent de Torredembarra: els hotels. Mentre els darrers anys hem vist com la localitat veïna, Altafulla, consolida a poc a poc una notable oferta hotelera, culminada aquest estiu amb l’imminent obertura de l’Altafulla May Hotel, a la Torre hem estat incapaços d’atraure cap inversió hotelera i continuem confiant només en apartaments de lloguer i càmpings. Potser ens ho hauríem de fer mirar, no?

Hemeroteca

Tweets recents

Share This