EDITORIAL l Les històries dels nous torrencs i les noves torrenques

En els darrers mesos, Torredembarra ha experimentat un creixement de població important, que contrasta amb una etapa anterior d’estancament. Qui són aquestes persones que han vingut a viure al nostre municipi recentment? Hem parlat amb algunes d’elles, que ens han explicat les seves motivacions i com valoren aquests primers temps residint entre nosaltres. Precisament a la portada podeu veure la Valérie i dos dels seus fills a la sorra de Baix a Mar, que es prepara per a una festa de Sant Joan especial. El programa d’actes s’ha hagut d’adaptar a les mesures vigents per evitar el contagi de la Covid-19, però els veïns i veïnes del barri podran gaudir d’uns dies tan especials, no com l’any passat, quan es va haver de suspendre a causa de la pandèmia.

A més, enguany l’Associació de Veïns Sant Joan de Baix a Mar estrena nou president i renova a fons la junta directiva amb cares noves i joves. Un nou impuls per afrontar els reptes i problemàtiques de Baix a Mar, que disposa d’un teixit veïnal molt dinàmic, com ho van demostrar fa 25 anys tornant a representar el Ball de Sant Joan. Hi dediquem un magnífic reportatge que ha preparat la Trini Huguet Ortega recordant com va ser la preparació d’aquest ball parlat, que ja s’havia representat el 1924, el 1940 i es va poder tornar a veure el 1996 i 1997.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This