EDITORIAL l L’educació, un pilar bàsic de la nostra societat

Aquest mes d’abril s’han complert 25 anys de la inauguració de l’actual Institut Torredembarra, i hem volgut aprofitar aquest aniversari per parlar amb quatre testimonis no només d’aquest trasllat d’unes instal·lacions que s’havien quedat petites a un edifici nou i innovador, sinó també de l’evolució d l’educació secundària aquest darrer quart de segle. La conversa amb els professors Jordi Cortiella, Marisol Francesch i Montse Antich i el conserge Xavier Folch la podeu veure completa al nostre canal de Youtube, però a les pàgines 6-7 n’hi trobareu un bon resum, amb reflexions interessants. L’educació és un pilar bàsic de la nostra societat i encara més en un període tan crític com el de l’adolescència, en el transcurs del qual es forma el nostre caràcter, el que ens definirà durant la nostra vida adulta.

Aquest mes d’abril també és el de Sant Jordi, una festa que marca l’arribada del bon temps i que esperem que aquest any sigui la porta d’entrada al principi de la fi de la pandèmia. El Sant Jordi no serà com el de dos anys enrere, però sí millor que el de 2020. Nosaltres hi posarem el nostre gra de sorra amb l’edició d’un llibre, La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer, que ja podeu adquirir i gaudir.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This