EDITORIAL l La Covid-19, una altra prova per al Polígon Roques Planes

Un any després del dossier especial que vam fer sobre el Polígon Industrial Roques Planes, hem volgut tornar a fixar-nos en aquest pol econòmic de Torredembarra, i més concretament com l’ha afectat la Covid-19. Per això hem parlat amb diverses empreses, de diferents sectors, i podreu comprovar com s’han adaptat a les restriccions imposades pels governs durant aquests mesos, i que encara duren. És la segona prova dura que afronta el polígon industrial després de la crisi econòmica de 2008, que va provocar el tancament de moltes empreses. En uns mesos podrem avaluar els efectes reals de la crisi econòmica derivada de la pandèmia.

En aquest número del Torredembarra Actualitat també abordem les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer i els canvis que es trobaran els electors en la jornada electoral, com també com s’han adaptat els partits a les limitacions que imposa la Covid-19, que ha provocat una campanya electoral poc viscuda als carrers i més a les xarxes. El mateix està passant amb el Carnaval, amb uns ajuntaments que han hagut de reinventar-se a través de les xarxes. Volem recomanar-vos també la primera part d’un article tan curiós com interessant que ha escrit en Jordi Suñé sobre les arrels torrenques del que podríem considerar “l’Argimon mexicà”.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This