EDITORIAL l Baix a Mar reclama més atenció

El 2013 Baix a Mar va fer un salt endavant amb unes ambicioses obres de remodelació que van convertir el barri en una illa de vianants. Parlant amb l’associació de veïns sembla que aquest canvi ha estat més teòric que pràctic, ja que són molts els vehicles que no respecten les pilones que impedeixen el pas en carrers en determinades hores. Hem volgut dedicar el “Tema del mes” al barri mariner de Torredembarra. La convivència entre veïns i la restauració, que necessita ser abastida de forma regular, sobretot en la temporada d’estiu, esdevé sovint difícil i només cal alçar la vista per observar els desperfectes en les façanes d’un gran nombre de cases al carrer Isaac Peral. També la recollida de residus genera problemes. Parlant amb el regidor del barri, Raúl Garcia, en els propers mesos es veuran alguns canvis a Baix a Mar que poden calmar aquest descontentament creixent. Haurem d’estar atents.

En aquest número us donem a conèixer també una important novetat: l’edició d’un llibre amb els relats guanyador i finalista del I Premi de narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat. A la pàgina 11 trobareu més detalls sobre el llibre i com el podeu reservar a un preu especial i col·laborar d’aquesta manera en la seva edició.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This