EDITORIAL l Complim el nostre primer any

Aquest número del Torredembarra Actualitat que teniu a les mans és especial. Aquest mes de novembre complim un any amb vosaltres. I ho fem després d’uns primers dotze mesos molt difícils per a tothom a causa de la Covid-19, una pandèmia que des del març ens ha canviat la vida. Ens hauria agradat celebrar aquest primer aniversari amb un acte públic, però a causa de les restriccions per la pandèmia ens hem de conformar amb un acte telemàtic. Serà el dissabte 21 de novembre, a partir de les 19.00 hores. Però la Covid-19 no ha impedit que cada mes ens trobeu al carrer, fidels a la cita adquirida amb vosaltres, i que hàgim potenciat la web i els serveis i avantatges per als subscriptors i subscriptores.

El primer aniversari l’hem volgut celebrar d’una manera diferent, amb aquesta portada memorable que ens ha fet un dels grans artistes que tenim al Baix Gaià, en Nil Bartolozzi. També hi trobareu una entrevista que li hem fet a les pàgines centrals. En aquest número també posem el focus en la Policia Local de Torredembarra, que sembla que encara la solució per acabar amb a manca d’efectius dels darrers anys. El nou llibre de la torrenca María Dolores García o la participació de la rierenca Gemma Rosell a la Titan Desert són altres dels temes que hi tractem.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This