EDITORIAL l Dues entrevistes imprescindibles

REDACCIÓ – 7/7/2020

En aquest número 9 del Torredembarra Actualitat publiquem dues entrevistes. Són dues entrevistes molt diferents, però que considerem de lectura imprescindible. La primera que trobareu és a Daniel Masagué, que va ser alcalde de Torredembarra durant sis anys i que es troba enmig d’un periple judicial que durarà anys. A causa del mateix procés judicial no hem pogut parlat amb ell de tot el que volíem ni ell ha pogut respondre tot el que li hauria agradat. Però, s’estigui d’acord amb ell i la seva gestió o no, després de gairebé cinc anys sense concedir una entrevista és interessant llegir les seves reflexions.

Portem uns quants mesos parlant de la Covid-19, analitzant des de diferents angles aquesta pandèmia transformada en crisi sanitària, econòmica i social. Hem volgut parlar amb el metge torrenc Josep Mercadé, que ha estat al peu del canó aquests darrers mesos, anant cada dia a l’Hospital del Vendrell, que fa tres anys que dirigeix. També trobareu el vídeo de l’entrevista a la nostra web www.TDBactualitat.cat.

També hem volgut fer èmfasi en l’oferta cultural i d’oci que durant aquest estiu tan especial trobarem en les diferents poblacions del Baix Gaià, que han demostrat capacitat de reacció davant les limitacions que ens ha imposat la Covid-19.

Share This