EDITORIAL l La vida en temps de Covid-19

Estem en plena desescalada del confinament que hem patit durant gairebé dos mesos a causa de la crisi sanitària generada per la Covid-19. A través de diferents fases dissenyades des del govern espanyol entrem en l’anomenada “nova normalitat”, que de normalitat en té ben poca i esperem que no es converteixi en vella. Hem volgut parlar amb propietaris de diferents establiments i negocis de Torredembarra i el Baix Gaià per analitzar com han viscut el confinament i com afronten aquesta nova etapa, marcada per mesures i restriccions que no només compliquen el seu dia a dia des d’un punt de vista pràctic sinó també econòmic.

També aprofundim en l’adaptació de l’escola a la virtualitat obligada a causa del confinament. Mestres i alumnes han hagut d’adaptar-se a unes eines i rutines noves o que fins ara havien utilitzat molt poc. Per altra banda, coneixerem la màquina que ha dissenyat una empresa torrenca, Beach Trotters, per poder garantir que les platges estiguin lliures de coronavirus i altres bacteris a través de la utilització de l’ozó.

Però en aquest número no només parlem de la Covid-19 sinó que recordem, per exemple, l’equip juvenil de la UD Torredembarra que fa just un quart de segle va aconseguir el campionat de Primera Provincial i van acaronar l’ascens a Preferent.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This