EDITORIAL l Tornem a ser aquí

EDITORIAL

Ha passat poc més d’un mes des del darrer Torredembarra Actualitat, però la nostra vida ha canviat radicalment des de llavors. I tardarà a tornar a aquella normalitat (si hi acaba tornant). La pandèmia del coronavirus ha afectat tots els àmbits del Baix Gaià i, per això, ho hem volgut analitzar parlant amb diverses persones que ens expliquen com lluiten contra el Covid- 19 o com els ha canviat el dia a dia a causa del confinament. Aquest és el tema del mes. No n’hi pot haver un altre.

Al Torredembarra Actualitat també ens ha afectat el coronavirus. Hem potenciat molt la web TDBActualitat.cat, amb informació actualitzada cada dia de com afecta la pandèmia el Baix Gaià i les dades d’audiència han estat molt positives el mes de març, amb un augment del 83,9% de trànsit. Però malgrat tot, hem volgut també acudir a la cita al carrer amb vosaltres. Un carrer que heu de trepitjar el mínim possible, perquè el confinament sigui efectiu per poder reduir el contagi i vèncer el Covid-19. Com la majoria heu pogut comprovar, hem hagut de canviar els punts de distribució, ja que molts dels habituals estan tancats.

És un número del Torredembarra Actualitat amb menys pàgines, cosa que ha afectat algunes seccions i espais habituals, i n’hem fet una tirada menor. Però tornem a ser aquí, perquè creiem que el periodisme és essencial, un bé de primera necessitat en un estat democràtic, malgrat que estiguem vivint un moment excepcional. Perquè et mereixes estar ben informat.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This