CRÒNICA l Alejandro Fernández inaugura el local electoral del PP i anima la militància a lluitar fins el darrer vot

JORDI SALVAT – 12/5/2023

El Partit Popular de Torredembarra ha començat de la millor manera possible la campanya electoral aquest divendres, 12 de maig: inaugurant el seu local electoral al bell mig del carrer Antoni Roig amb un convidat de luxe, el president de la formació a Catalunya, Alejandro Fernández. Malgrat l’amenaça de pluja que en alguns moments s’ha convertit en un fet i ha obligat a refugiar-se sota el tendal o obrir paraigües, han assistit a l’acte unes desenes de persones, que han brindat amb cava i gaudit d’un frugal aperitiu.

La presència del líder català ha estat bastant fugaç, com passa sovint a causa d’aquestes maratonianes jornades de campanya electoral, però ha tingut temps per conversar amb militants i simpatitzants, rebre el regal d’un llibre i adreçar unes paraules als congregats. Abans ha parlat la cap de llista, Núria Gómez, que ha destacat la potència de les sigles populars i la renovació experimentada per l’equip a Torredembarra, “molt preparat i professional, amb la incorporació de Toni Cruz i més gent que abans eren adversaris polítics”. “Estimo molt Torredembarra, vull el millor per Torredembarra i amb vosaltres ho aconseguirem”, ha afirmat.

En la seva intervenció, Alejandro Fernández, ha començat agraint la invitació i demanant un aplaudiment per Rafa Luna, secretari general del partit a la província de Tarragona i que va ocupar el mateix càrrec a nivell de Catalunya uns quants anys. Fernández va tirar dotze anys enrere per recordar el resultat extraordinari que va aconseguir quan es presentava com cap de llista a les eleccions de l’Ajuntament de Tarragona i fer un recorregut en el temps: “Va anar per molts pocs que gairebé vaig ser alcalde. Després vam guanyar per molts pocs vots les eleccions generals a Tarragona. Ara sembla una quimera. L’any 2017 per molts pocs vots vaig estar fora del Parlament fins que es va recomptar el vot des de l’estranger. El 2021 vaig emportar-me una gran hòstia electoral, primera de la meva vida. Vaig tenir un fracàs i a la vida cal superar-los. Però per molts pocs vots vaig entrar al final”. I és en aquest darrer concepte que volia aprofundir.

“Nosaltres entrarem amb força a l’Ajuntament de Torredembarra. El panorama és molt millor que el 2019, però es decidirà per un grapat de vots que siguem decisius o no en el futur govern de Torredembarra. Tenim un candidata extraordinària que es deixa la vida pel Partit Popular i els seus valors i no ho tenim a tots els llocs”, afirmava Fernández demanant un aplaudiment per Gómez.  “Queden catorze dies perquè us deixeu la vida, pareu amb la resta de veïns, els que dubtin i no ho tinguin clar perquè votin Núria i el Partit Popular. Estic convençut que aquí traurem un resultat extraordinari que ens permetrà que un municipi que és meravellós però està mal governat torni a estar governada per gent sensata, centrada, moderada, dialogant i amb un sentiment de pertinença al municipi i cosmopolita, que és el que és la Núria i vosaltres”, ha dit. “Em poso a la teva disposició com un humil soldat pel que queda campanya allà on em demaneu. Cada vegada que m’ho demanin vindré”, ha conclòs el discurs entre aplaudiments.

Preguntat per aquest cronista, Fernández ha afirmat que el PP és l’únic de les tres forces polítiques del centredreta que té la presència assegurada aquí i a tot arreu; “L’única manera de no llençar el vot a la brossa i ser un vot constitucionalista és votar PP”. El líder popular ha donat tota la llibertat a Núria Gómez de cara a possibles pactes post-electorals:  “Com sé que és una persona assenyada no em donarà un disgust. Pactarà pel bé de Torredembarra i per sobre del partit. I en això estic d’acord”. I ha reconegut que no li va costar massa convèncer-la perquè tornés a ser cap de llista: “Ho porta de raça, Se li nota. Té la vocació de ser alcaldessa.”

Ha marxat avisant que la política és injusta i pots fer una gran campanya i treure un mal resultat. Per això ha recomanat “insistència” i ha destacat “la vocació de servei a Torredembarra des del govern, des de l’oposició o des de fora el consistori”. I carrer Antoni Roig avall ha marxat en direcció a la Canonja per donar suport al seu amic José Luis Martín, ara cap de cartell conservador al municipi canongí. Amb una pluja intermitent la militància ha seguit amb l’acte d’inauguració. De local i de campanya. Queden molts dies per picar pedra en aquesta gran batalla que hi ha al centre-dreta constitucionalista torrenc i la lluita per la bossa de vots de Ciutadans.

Foto: Alejandro Fernández conversant amb Núria Gómez i altres membres de la candidatura. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This