‘La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer’ tindrà una segona edició i també serà audiollibre

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/6/2021

L’èxit que ha tingut l’edició del llibre La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer, que ha esgotat gairebé tots els exemplars publicats, ha fet decidir a ComLoc Edicions a tirar endavant una segona edició, que estarà disponible a finals d’aquest mes de juny. Es podrà comprar a través del web www.tdbactualitat.cat i a la Llibreria Miquel de Torredembarra.

A més, aquesta segona edició tindrà una novetat, i és que La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer també es podrà escoltar. Durant la jornada de Sant Jordi una compradora amb problemes de visió ens va donar la idea de fer-ho i hem convertit la petició en realitat, perquè el conte sigui accessible als nens i nenes i també els més grans amb problemes de visió. A l’audiollibre s’hi podrà accedir a través d’un codi QR.

Recordeu que La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer, escrit per Gibert d’Artze, va ser el relat finalista de I Premi de narrativa curta Far de la Torre – Torredembarra Actualitat. El llibre també inclou el relat guanyador, “Tens carta”, de Raquel Martínez.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This