Aftersun: escull el teu per a calmar la teva pell i allargar el bronzejat

BELLEZAACTIVA.COM / AMIC – 7/7/2024

L’estiu és l’època de l’any en la qual més gaudim del sol, la platja i les activitats a l’aire lliure. No obstant això, i com et comptem sempre que tenim oportunitat, l’exposició prolongada pot causar danys en la pell, com a cremades, deshidratació i envelliment prematur. Al costat de la crema solar entra en joc el aftersun, un producte essencial per a calmar la pell després d’un dia sota el sol i mantenir el bronzejat per més temps. Pren nota dels seus beneficis i, com sempre, de les nostres recomanacions.

Tot el que l’aftersun pot fer per tu

L’aftersun és un producte dissenyat específicament per a tractar la pell després de l’exposició solar. Els seus beneficis són múltiples:

1- Hidrata en profunditat: l’exposició solar pot deshidratar la pell, deixant-la seca i tirant. L’aftersun ajuda a reposar la humitat perduda i mantenir la pell flexible i suau.

2- Calma la pell: conté ingredients calmants com a àloe vera, mentol o camamil·la que ajuden a alleujar la irritació i l’enrogiment.

3- Repara la pell: també conté antioxidants, que ajuden a reparar el mal cel·lular causat pels raigs UV.

4- Prevé la descamació i prolonga el bronzejat: la pell seca i danyada és més propensa a pelar-se. En mantenir la pell hidratada i saludable, l’aftersun ajuda a prevenir aquesta descamació, la qual cosa permet que el bronzejat es vegi uniforme i duri més temps.

Foto: PEXELS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This