La revolucionària tecnologia immersiva 4D E-Motion arriba als OCINE Les Gavarres de Tarragona

REDACCIÓ – Tarragona, 28/6/2024

La revolucionària tecnologia 4D E-Motion va ser experimentada aquest dijous 27 de juny per gairebé més de cent convidades i amb professionals de diversos mitjans de comunicació del territori amb la projecció de la pel·lícula Inside Out 2, la darrera estrena de Pixar. El públic general a partir de divendres 28 de juny ja podia fer-ho adquirint les entrades a través del l’enllaç: CARTELLERA i/o taquilla.

Amb motiu de celebració del 25 aniversari de OCINE Les Gavarres i en forma d’agraïment al públic de la zona, OCINE anuncia l’obertura d’una nova sala. Cal destacar la millora continua i inversions que s’han fet en aquestes instal·lacions prioritzant per la innovació tecnològica, tal com ha demostrat amb les recents millores a les seves sales.

Aquest inici d’any, els cinemes tarragonins han sorprès els més petits amb l’obertura de la sala KIDS, un espai on els infants poden veure una pel·lícula envoltats de molt de color, un circuit de jocs i fins a un tobogan perquè puguin gaudir de l’experiència al complet mentre s’ho passen molt bé.

OCINE Les Gavarres comunica l’obertura d’una nova sala que compta amb una tecnologia totalment nova a nivell estatal, ja que només existeix una sala amb aquesta tecnologia a les Illes Canàries. Per tant, la nova sala 4D E-Motion de OCINE Les Gavarres es converteix en la primera sala a obrir-se en el territori peninsular amb aquesta tecnologia.

Els sentits en una nova dimensió

Un dels tres administradors dels cinemes, Jordi Agustí, destaca que “comença la segona fase d’Ocine les Gavarres”. La sala 3 que era la més immersiva per què disposava 3DHFR ara s’amplia disposant de la nova dimensió 4D E-Motion. “Aquesta inversió i compromís farà que el cinema mai torni a ser el mateix. Els espectadors del Camp de Tarragona i visitants podran experimentar els efectes especials com mai, vivint cada escena al màxim i elevant la seva experiència al cinema a un nivell superior”, afirma Agustí, que considera Tarragona com el buc insígnia del seu circuit: “Totes les innovacions que van sorgint del mercat les estem incorporant en el Cinema de les Gavarres”.

“En 81 anys d’història hem passat moltíssimes crisis i les hem anat superant. La darrera va ser el Covid. El cinema no morirà, sempre hi serà”, considera Agustí, que assenyala que “el cinema nomé es pot veure al cinema i anem equipant i enriquint les nostres sales per oferir experiències que no podràs viure quedant-te a casa”. L’empresari apunta que aquestes noves tecnologies s’aniran incorporant progressivament a altres sales dels cinemes tarragonins.

Les característiques del 4D E-Motion són 9:

Moviment: Ampli rang de combinacions que creen una infinitat de possibilitats.

Aire: Una ràfega d’aire frega la cara amb l’impuls i la força de l’acció Impacte d’Aire: Embolcalls trets d’aire expulsats sobtadament al voltant del teu coll.

Vibració: Un ampli espectre d’intensitat de vibracions us sorprenen al costat de l’acció de pantalla.

Aromes: Essències que estimulen sensacions i creen climes emocionants.

Aigua: Una sorprenent rosada d’aigua us submergeix en l’aventura.

Tremolor: El poder del so recorre el cos amb potents vibracions.

Vent: Poderoses ràfegues de vent o suaus brises recorren cada racó de la sala.

Llums: Llampades de llums intel·ligents traspassen la pantalla i cobreixen de color la sala.

La sala 4D ofereix una experiència immersiva que va més enllà de la simple visualització d’una pel·lícula en una pantalla i hi ha certs gèneres que es presten especialment bé a aquest format: Acció i Aventura, Ficció i Fantasia, Animació i Terror.

Enhorabona per escollir Tarragona

Durant l’acte inauguració l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, va destacar que “’any 1985 OCINE va arribar al centre de Tarragona, amb la gestió dels mítics cinemes Oscar del carrer Ramon i Cajal, al cap d’un temps va ser dels primers equipaments d’oci en establir-se a les Gavarres i d’això fa vint-i-cinc anys aquest any. “Enhorabona en nom dels ciutadans del Camp de Tarragona i em fa especial il·lusió que Ocine Les Gavarres, sigui el vostre buc insígnia de l’empresa. Tenint en compte que esteu presents en 11 Comunitats Autònomes, amb més de 26 cinemes i 226 pantalles”, afirmava.

Fotos: A dalt, espectadors gaudint de la nova teconologia 4D E-Motion i, a baix, directius de l’empresa i autoritats al photocall. / CEDINES

Hemeroteca

Tweets recents

Share This