Consells per a bronzejar-te aquest estiu

BELLEZACTIVA.COM / AMIC – 1/6/2024

És oficial: pugen les temperatures, vestim cada vegada menys peces de roba i sentim la crida de l”operació bronzejat’. Encara que hem de protegir-nos del sol durant tot l’any, en els mesos d’estiu és més important que mai. Per això, et portem algunes recomanacions perquè mantinguis la teva pell sana i bonica.

5 consells a l’hora de bronzejar-te

Els experts de la signatura Casmara Cosmetics comparteixen les claus per a aconseguir aquest daurat subtil, bonic i saludable que tant ens agrada, sense posar en perill la nostra pell.

1. Sí a l’exfoliació

Igual que retirem l’excés de cèl·lules mortes de la pell del rostre amb una exfoliació, és important realitzar aquest mateix procés en el nostre cos. L’ideal és exfoliar la pell tres dies abans de prendre el sol per a eliminar aquestes cèl·lules i estimular la circulació, d’aquesta manera l’estem preparant perquè el bronzejat sigui més uniforme i durador. Així doncs, durant l’estiu exfoliar la pell una vegada per setmana ens ajudarà a mantenir-la suau i amb un to bronzejat igualat i lluminós. Un pas essencial que, sens dubte, farà que la teva pell estigui llisa, ajudant a minimitzar l’aspecte de les fines línies de sequedat, que a més s’accentuen per la pèrdua d’hidratació després de l’exposició solar.

2. Aliments indispensables

L’alimentació influeix en el bronzejat, i realitzar una alimentació rica en betacarotens ens ajudarà a potenciar el bru que volem aconseguir per a aquestes anhelades vacances, pel fet que contribueix en la producció de melanina que és la que dona el color a la pell. Es recomana consumir pastanaga, albercoc, taronja o carabassa unes 3 vegades al dia quinze dies abans de començar amb l’exposició solar. A més d’això, ingerir diàriament aliments amb vitamina C, com l’acerola, la llimona i la taronja; ajuda a combatre els radicals lliures, que són els responsables de l’envelliment de la pell, aconseguint així mantenir una pell bonica i saludable. Finalment, si tot això ho complementes amb nutricosmètica solar, la protecció i cura de la teva pell serà òptima.

3. Modera l’exposició al sol

El recomanable per a la salut de la pell i aconseguir un bronzejat bonic és limitar el temps d’exposició solar a un màxim de 30 min, de manera que evitarem que la pell es cremi, aconseguint un bronzejat gradual i més durador en el temps. A més, és important saber que la pell té memòria i si vols evitar complicacions a llarg termini, és important reduir el temps d’exposició al sol, evitant sobretot hores en què el sol estreny amb més força, entre les 12 i les 16 h. Durant aquest període, els raigs solars tenen una incidència més directa i, per tant, el risc alt de patir cremades solars és major. El més aconsellable és prendre el sol durant les primeres hores del matí o les últimes de la tarda.

4. No oblidis el protector solar

És de summa importància protegir la pell cada dia de l’any, però incidir, sobretot, en la reaplicació de protector quan ens exposarem al sol. Per a realitzar una exposició solar segura, responsable i adequada el recomanable és utilitzar un factor de protecció alt d’entre 30 i 50+. Si vols lluir un bronzejat i una pell saludable amb la millor cosmètica, tria un protector solar d’alta gamma que no només protegeixi la teva pell també que, proporcioni una acció antiedat global.

5. Per a acabar, hidratació!

És necessari aplicar un after Sun o una crema hidratant corporal després de l’exposició al sol. L’ideal és que apliquem aquesta hidratació en forma de bàlsam o crema reparadora el mateix dia després de la dutxa i que la reapliquem cada dia. Una bona cosmètica d’hidratació per a després del sol ens ajuda a aconseguir aquest to daurat tan desitjat de forma més ràpida i a més disminueix els efectes nocius del sol.

Foto: BELLEZAACTIVA.COM

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This