Com ser el perfecte amfitrió aquestes festes

EVA REMOLINA / AMIC – 23/12/2023

Les festes de Nadal són una època màgica plena de moments especials, reunions amb éssers estimats i alegria compartida. Com a amfitrió, tens la responsabilitat d’assegurar-te que els teus convidats se sentin benvinguts i gaudeixin d’una experiència memorable. Aquí tens alguns consells i un ordre a seguir per ser un amfitrió excepcional.

1. Planificació Prèvia:
Abans de l’esdeveniment, fes una llista de convidats i confirma la seva assistència. Això t’ajudarà a planificar les quantitats d’aliments i begudes necessàries.
Decora la teva llar amb una temàtica nadalenca per crear un ambient acollidor i festiu. Assegura’t que hi hagi espai suficient per als convidats per moure’s i socialitzar.

2. Menú Deliciós:
Planifica un menú variat que agradi a diferents gustos i preferències. Inclou opcions per a persones amb restriccions alimentàries o preferències especials.
Si és possible, preocupa’t de preparar alguns plats amb antelació per reduir l’estrès el dia de l’esdeveniment. També pots optar per plats que es puguin mantenir calents durant l’arribada dels convidats.

3. Recepció Càlida:
Saluda els teus convidats amb un somriure càlid i un agraïment sincer per la seva presència. Ofereix-los una copa o beguda i un petit refrigeri perquè se sentin mmediatament còmodes.
Dona’ls una breu visita per la teva llar si és la primera vegada que la visiten, i presenta’ls als altres convidats per fomentar una atmosfera amigable i inclusiva, si és el cas.

4. Entreteniment Planificat:
Planifica algunes activitats o jocs que puguin mantenir els convidats entretinguts i afavorir la interacció. Jocs de taula nadalencs o un karaoke poden ser opcions divertides.
Prepara una llista de reproducció amb música nadalenca o altres seleccions apropiades per afegir un toc d’alegria a l’ambient.

5. Detalls d’atenció:
Considera petits detalls que facin que els convidats se sentin especials. Petits obsequis per a que recordin la nit o targetes personalitzades amb desitjos nadalencs, entre d’altres, poden afegir un toc personal a la teva festa.

6. Flexibilitat i Adaptabilitat:
Sigues flexible en la teva planificació. Entén que pot haver-hi imprevistos i estigues preparat per adaptar-te a canvis. La clau és mantenir una actitud positiva i fer front als desafiaments amb calma.

7. Un bon comiat:
A mesura que la festa arriba al seu final, acomiada’t dels teus convidats amb gratitud. Si ho consideres apropiat, pots oferir-los petites delícies per emportar-se a casa com a agraïment per la seva presència.

Foto: GETTY IMAGES

Hemeroteca

Tweets recents

Share This