Nubia Estética posarà en marxa una acadèmia de manicura i pedicura el gener vinent

Des de mitjan del mes d’agost passat, Nubia Estética s’ha traslladat al número 4 de l’avinguda Catalunya, on segueix oferint una àmplia gama de serveis, com làser i aparells de manicura i pedicura, que fa cinc anys va iniciar en un local del Mercat de Creixell i després va continuar al carrer de la Sort de Torredembarra. Però el mes de gener vinent tenen previst fer un salt endavant i convertir-se en una acadèmia per aprendre manicura i pedicura.

Al capdavant hi serà, com a directora, Nubia Jaramillo, amb dècades d’experiència i que amb aquest centre de formació, pioner al Baix Gaià, vol garantir un recanvi generacional de qualitat en aquest sector. I és que durant aquests anys d’activitat al Baix Gaià, Jaramillo ha trobat problemes per poder comptar amb treballadores amb formació a nivell professional entre les que arribaven procedents d’instituts de secundària tarragonins. Malgrat tot, reconeix haver tingut sort amb algunes de les treballadores amb què han comptat aquests anys.

Per tot això vol començar de zero la formació d’aquestes futures professionals perquè puguin treballar en centres d’estètica del Baix Gaià i també en el seu establiment. I és que sobretot a l’estiu, quan la plantilla augmenta a quatre persones, li costa trobar gent prou formada. Un dels objectius de Nubia Estética és la desestacionalització del negoci.

La formació es farà a través del programa ‘Acredita’t’, impulsat per la Generalitat de Catalunya, que permet acreditar la seva experiència professional, ja que per motius personals no han tingut la possibilitat d’assistir a formacions reglades. Oferirà dos cursos: un de manicura -nivell bàsic, que inclou llimar, pintar i esmalt tradicional; semi-permanents i ungles acrigel i gel- i un altre de pedicura -que inclourà també la salut de les ungles i el tractament de fongs-. Els cursos constaran de 60 hores cada un. Cal enviar un correu a nubiaj95@gmail.com o trucar al telèfon 640 64 50 34. Jaramillo assenyala que la selecció dels alumnes es farà a través d’una entrevista personal, amb voluntat de trobar la millor sortida formativa i laboral per aquestes persones. Els candidats han de tenir entre 18 i 30 anys.

Es crearan grups de quatre persones i els horaris, depenent de la demanda, serà dues tardes a la setmana -de 16 a 20 hores- o el matí i la tarda el dissabte, buscant l’adaptabilitat a les ocupacions dels alumnes. Després de la formació podrien fer pràctiques al mateix centre o en altres del Baix Gaià. Fan una crida especialment a nois interessats a treballar en aquest sector, que actualment està molt feminitzat.

Foto: Imatge de les noves instal·lacions de Nubia Estética, a l’avinguda Catalunya. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This