Les varietats de síndries: diferents colors i sabors per a l’estiu

AMIC – 19/8/2023

L’estiu és sinònim de calor, i no hi ha res millor per refrescar-se que una deliciosa síndria. Aquesta fruita refrescant i sucosa és una de les més populars durant els mesos d’estiu i és apreciada per la seva dolçor. Però, sabies que hi ha moltes varietats de síndries amb colors i sabors diferents? Descobreix-les a continuació!

1. Síndria Clàssica (Citrullus lanatus): Comencem amb la varietat més comuna. Amb la seva polpa de color rosa o vermell intens i les seves llavors negres, sol ser la favorita de moltes persones. És refrescant i té un sabor suau i dolç perfecte per a tothom.

2. Síndria Gàl·lia (Cucumis melo var. reticulatus): Aquesta varietat és més petita que la síndria clàssica i té una pell verda amb vores grogues. La seva polpa és verda clara i té un sabor subtil i dolç. La síndria Gàl·lia és ideal per a aquells que busquen una opció menys intensa.

3. Síndria Pinya (Citrullus lanatus var. caffer):És única pel seu aspecte, ja que té una forma allargada i trossejada que se sembla a l’exterior d’una pinya. La seva polpa és de color groc o rosa fosc i és més seca que altres varietats. Tot i això, té un sabor intens i refrescant.

4. Síndria Sense LLavors (Citrullus lanatus var. seedless): Com indica el seu nom, aquesta varietat no té llavors. És perfecta per als que no els agrada escopir llavors mentre gaudeixen d’una bona trossejada de síndria. La polpa sol ser de color vermell intens i el seu sabor és dolç i suau.

5. Síndria Groga (Citrullus lanatus var. inodorus): Aquesta varietat es caracteritza per la seva polpa de color groc pàl·lid o verd. Té un sabor més suau que altres síndries i és molt refrescant. És menys comuna que altres varietats, però val la pena provar-la per la seva originalitat.

6. Síndria Negra (Citrullus lanatus var. batates): La síndria negra és coneguda pel seu color verd fosc o negre de la polpa i la seva pell verda. Pot tenir un sabor més suau que la síndria clàssica i una textura una mica més ferma. És una varietat interessant per a aquells que volen provar coses noves.

7. Síndria Sugar Baby (Citrullus lanatus var. saccharinus): Aquesta síndria més petita és perfecta per a una persona o per a compartir amb algú especial. Té una polpa de color vermell intens i un sabor extraordinàriament dolç. És ideal per a postres i batuts refrescants.

8. Síndria Crimson Sweet (Citrullus lanatus var. saccharinus): Aquesta varietat és coneguda pel seu alt contingut d’aigua i la seva polpa de color vermell brillant. La pell és ratllada i té poques llavors. El seu sabor és dolç i saborós, i és una excel·lent opció per a hidratar-se durant els dies calorosos.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This