Acte institucional de benvinguda i comiat dels residents de la Xarxa Santa Tecla

REDACCIÓ – Tarragona. 24/5/2023

La sala d’actes de l’Hospital Sant Pau i Santa Tecla ha acollit aquest 23 de maig l’acte institucional de benvinguda dels nous residents a la Xarxa Santa Tecla i, a continuació, l’acte de comiat dels residents de Medicina Familiar i Comunitària (MFiC), que han finalitzat aquest mes de maig l’especialitat

La nova promoció de MIR incorpora nou residents, vuit de Medicina Familiar i Comunitària i un de Medicina Interna. D’altra banda, dels quatre residents de Medicina Familiar i Comunitària que finalitzen la seva estada a la Xarxa Santa Tecla, tres continuaran exercint la seva tasca als centres de l’entitat.

A l’acte hi han assistit els caps d’estudi de les unitats docents de Medicina Familiar i Comunitària, Mireia Aymamí, i de Medicina Interna, Joan Pellejà; el director de l’Hospital Santa Tecla, Xavier Oliach, i el director de l’Hospital del Vendrell, Josep Mercadé; el gerent de l’àrea sanitària de l’Hospital Santa Tecla, Francesc Pujol; la directora d’infermeria de la Xarxa Santa Tecla, Sílvia Ferrer; i la directora d’atenció primària de la Xarxa Santa Tecla, Josefina Ribó, a més dels tutors i tutores dels nous metges de família.

Foto: Foto de família dels nous residents a la Xarxa Santa Tecla i dels nous residents de Medicina Familiar i Comunitària (MFiC). / XARXA SANTA TECLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This