La Jornada Nacional de Fertilitat, Ecografia i Cirurgia Histeroscòpica es consolida en la segona edició

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona va acollir el passat 2 de març la segona edició de la Jornada Nacional de Fertilitat, Ecografia i Cirurgia Histeroscòpica de la cavitat uterina, organitzada per la clínica Embriogyn. Des d’aquest centre mèdic, el director mèdic, Pere Feliu, fa un balanç molt positiu de la jornada, per la proposta científica, presentada de mans dels millors especialistes nacionals en histeroscòpia, ecografia i fertilitat aportant la seva experiència i els darrers avenços en cadascun d’aquests camps; però també per l’oportunitat brindada als assistents d’una experiència vivencial a través dels tallers en directe.

En concret, es van reunir a Tarragona més de 220 ginecòlegs i ginecòlogues d’arreu de l’estat que van poder gaudir d’una actualització del diagnòstic i el tractament de la patologia endometrial i uterina fomentant el debat i l’aportació de les tres especialitats encarregades d’aquest òrgan que és vital per a aconseguir una gestació a terme amb garanties.

Les ponències de la jornada matinal juntament amb els tallers teòric-pràctics celebrats a la tarda van assolir, amb escreix, l’objectiu de l’esdeveniment: avançar i consensuar en l’enfocament mèdic per assolir un embaràs segur per un nadó nascut a casa sa de la manera més assertiva possible, reduint els riscs a les pacients i actuant preventivament. L’enfocament multidisciplinari de la jornada permet treballar la visió dels diferents especialistes en el diagnòstic i tractament de la cavitat uterina per aportar solucions conjuntes.

Amb aquest esdeveniment, Embriogyn, que va obrir l’any 2006 a Tarragona, es posiciona com una de les clíniques pioneres en l’àmbit nacional en solucions histeroscòpiques i ecogràfiques per diagnosticar i tractar les patologies uterines per tal d’aconseguir l’embaràs.

Foto: Una imatge del congrés, celebrat al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This