El Drac Artcai reparteix contes a l’Hospital Joan XXIII

REDACCIÓ – Tarragona, 7/3/2023

El Consell Esportiu del Tarragonès, amb la presència de la seva presidenta Estefania Serrano, va acompanyar el passat 23 de febrer al Drac Artcai i els representants de la seva Associació, en el repartiment de contes pels infants hospitalitzats, en aquest cas, de la planta de Pediatria de l’Hospital Joan XXIII.

Aquest és el tercer curs que el Consell Esportiu del Tarragonès dona suport a aquest projecte solidari, tot contribuint i donant suport a les iniciatives de l’Associació Drac Artcai, amb la que, paral·lelament, també es fomenta, mitjançant la pràctica dels escacs, la participació i la implicació dels escolars i entitats de la nostra comarca amb la programació conjunta de diferents tornejos i trobades de promoció d’aquesta modalitat esportiva.

Foto: Un moment de la visita del Drac Artcai a l’Hospital Joan XXIII. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This