Neix Llevant Actualitat, un nou mitjà de comunicació

REDACCIÓ – Tarragona, 22/2/2023

Aquest mes de febrer es publica el primer número del Llevant Actualitat, un nou periòdic que cobrirà un territori que actualment no compta amb cap mitjà de comunicació propi: la zona de Llevant de la ciutat de Tarragona. Editat per Comunicacions Locals 2020 SL, la mateixa empresa que el novembre de 2019 va començar a publicar el periòdic mensual Torredembarra Actualitat, vol oferir una nova publicació de proximitat i de qualitat.

Al capdavant d’aquest nou projecte hi ha el Jordi Salvat com a director i l’Albert Jansà com a gerent, que lideren un equip on hi trobem joves periodistes del territori com són Gerard Cañellas i Trini Huguet, a més de professionals que ja col·laboren en el Torredembarra Actualitat: Carol Cubota, Joan Casas i Víctor Centelles. Pere Gomés n’és el cap comercial. L’equip anirà creixent a mesura que avanci el projecte.

El Llevant Actualitat tindrà una periodicitat trimestral i s’editaran 3.000 exemplars que es podran trobar en expositors i altres punts de distribució repartits pels diferents nuclis i barris de Llevant: la Móra, Ferran, Tamarit, Boscos, Cala Romana o la Vall de l’Arrabassada.

El Llevant Actualitat vol convertir-se en un referent per als veïns i les veïnes dels barris de Llevant de la ciutat de Tarragona a l’hora d’informar-se, des de la qualitat, la independència i la participació dels lectors”, afirma Jordi Salvat. Per la seva banda, Albert Jansà assenyala: “Cobrim un nínxol existent, en un territori que no compta amb un noticiari de qualitat periodística i de comunicació local per als seus ciutadans, associacions i entitats. Comptem amb l’experiència de més de tres anys amb el Torredembarra Actualitat.”

Presentació aquest dijous 23

La presentació del Torredembarra Actualitat serà en un acte obert a tothom el dijous 23 de febrer, a les 19:30 hores, al Local de l’Associació de Veïns de la Mora-Tamarit, al número 6 de l’Avinguda Mediterrani, amb la presència, a més de l’equip impulsor, del periodista i director de la revista Fet a Tarragona, Ricard Lahoz, amb qui conversarem sobre el periodisme actual i d’aquest territori de la ciutat de Tarragona.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This