La Masia Cal Vitali, la nova proposta gastronòmica a Torredembarra

El Restaurant la Masia Cal Vitali va obrir a finals del mes de novembre com una nova proposta gastronòmica a Torredembarra per part de l’equip del Voramar Cal Vitali, l’històric establiment de la platja d’Altafulla, amb la Sara Nicolás i la Gemma Vitali com a xefs executives. Es troba a la planta superior de la coneguda discoteca La Masia, al número 6-8 del carrer Conca de Barberà, a la urbanització Babilònia, un local que  feia dos anys que estava tancat. Al Masia Cal Vitali podrem trobar les paelles i plats de peix que ara es poden degustar a Altafulla, però també la millor brasa. En temporada d’hivern la cuina està oberta de dimarts a diumenge fins a les 16:00 hores, amb una aposta important pels esmorzars de forquilla. També s’hi podrà sopar els divendres i dissabte, amb cuina oberta de 20 a 22:30 hores. A l’estiu l’horari s’ampliarà als set dies i de l’hora d’esmorzar a sopar.

 

 

 

 

L’establiment compta amb un ampli saló per bodes, batejos i comunions, amb capacitat per un centenar de comensals i una terrassa per a un centenar més de persones, a més d’una menjador privat per a 22 persones. Una capacitat total de 230 persones. Des del restaurant hi ha  accés directe a la discoteca La Masia. Aquest Nadal, Masia Cal Vitali estarà obert tots els dies festius, inclòs Nadal i Cap d’any -amb reserva prèvia- i després iniciarà la temporada de calçotades, on la brasa serà la gran protagonista. Però també hi podreu tastar les paelles d’una de les millors especialistes de l’Estat, la Sara Nicolás, que el 2017 va guanyar el primer premi “Millors arrossos d’Espanya”.

Feu la vostra reserva al telèfon 977 13 18 59.

Fotos: A dalt una matge del saló i, a baix, l’equip de La Masia cal Vitali. / CEDIDES

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This