Gavina Camping Village rep les certificacions de Gestió Ambiental i de Qualitat ISO 14001 i ISO 9001

El Gavina Camping Village ha estat reconegut amb dos certificacions, la ISO 14001: 2015 pel sistema de gestió ambiental i la ISO 9001:2015 de qualitat, a través de les quals posa de manifest el seu compromís amb l’excel·lència en matèria de qualitat i medi ambient. Aquestes certificacions arriben després d’una auditoria externa realitzada pel grup EQA i se sumen al Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental, corresponent a la categoria de càmpings, atorgat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

El càmping demostra així que en les seves instal·lacions ofereix als seus clients els més alts estàndards de qualitat, i sense deixar de vetllar pels recursos naturals de que disposa intentant reduir al mínim l’impacte ambiental, i contribuint a la sostenibilitat del medi natural de l’entorn.

Compromís amb el desenvolupament sostenible i la protecció del medi ambient

El Camping Gavina Village està situat a l’Espai d’Interès Natural de la Platja de Torredembarra i Creixell i, conscients de la importància de l’entorn, dediquen esforços en la línia del desenvolupament sostenible i la protecció del medi ambient. Durant els darrers anys, han posat en pràctica diferents accions per promoure la protecció del seu entorn natural més proper amb la visió de conservar els recursos naturals, paisatgístics i tenir cura de la biodiversitat que els envolta. El reconeixement dels certificats ISO, segons els estàndards internacionals, no són la culminació de la feina feta sinó que representen el compromís ferm de millora contínua del càmping, tan en el servei als seus clients com de respecte al seu entorn.

Gavina Camping Village, mig segle d’història

Aquestes certificacions ISO han arribat en l’any de celebració del 50 aniversari del càmping, que s’ha convertit al llarg de tots aquests anys de trajectòria en una de les destinacions preferides de turistes nacionals i internacionals en el segment eco-friendly. Més de 5.000 famílies s’allotgen al càmping cada estiu, per a gaudir d’unes vacances excepcionals a Creixell integrats plenament en la natura sent respectuosos amb el medi ambient.

Fotos: GAVINA CÀMPING VILLAGE

Hemeroteca

Tweets recents

Share This