CONTINGUT ESPECIAL l Aquest any 2022 Auto Casasús celebrem 50 anys de servei al vostre costat

La nostra història  comença a l’agost de 1972 quan l’Albert Casasús va obrir el taller mecànic a Torredembarra. Ell i la seva família havien tornat d’estar uns anys a Veneçuela, on va aprendre l’ofici i amb molt esforç va poder obrir el seu taller, que en aquella època es deia Auto Garatge Central. Al cap d’un  temps va incorporar la marca SEAT i després Volkswagen i Audi. Al principi ell treballava com a mecànic junt amb el Joan Magriñà, el Josep Segura i altres;  després va començar un noi a recanvis, el Joan Mata, que encara hi treballa. La feina de taller va anar creixent i es va ampliar la plantilla. Aleshores l’Albert va passar a dedicar-se més a tasques d’oficina. Els dos fills de l’Albert, el Jordi i el Carles, van estudiar Mecànica i van quedar-se a treballar al taller. La Janet Casasús, neta de l’Albert, també s’ha incorporat a l’equip i per tant tornem a tenir relleu generacional.

Al llarg d’aquests anys, hem  viscut l’evolució dels automòbils, des d’aquells primers SEAT 600 seguint tota la història dels  SEAT Ibiza, León  i  la mítica saga del Volkswagen Golf  fins arribar als actuals vehicles totalment  elèctrics.

Actualment seguim dedicats a la postvenda i a la venda de vehicles nous i d’ocasió.  Tot l’equip que formem Auto Casasús  estem  satisfets de  seguir  treballant  en les  marques SEAT, Volkswagen i ara també Cupra. Volem destacar el tracte directe i personal que tenim amb el client i la rigorositat en la feina. Al llarg d’aquests 50 anys de servei i compromís  hem anat consolidant una relació de confiança amb el nostres clients i treballem per  seguir avançant amb  professionalitat i oferir-vos una experiència 5 estrelles!

Malauradament, l’Albert Casasús ens ha deixat fa poc, serveixi aquest petit escrit com a homenatge a la seva persona.

Fotos: L’equip d’Auto Casasús. De dreta a esquerra de peu: Jordi Casasús, Xavi Soriano, Juan Garcia, Jordi Garcia, Fede Pijuan, Janet Casasús i Ahmad Alzaben. De dreta a esquerra acotats: Joan Mata, Carles Casasús, Mª Dolors Fortuny i David Casasús. Una imatge de les instal·lacions de l’empresa. / CEDIDES

Hemeroteca

Tweets recents

Share This