Camping Gavina Village, l’indret perfecte per practicar esport i connectar amb el mar de Creixell

Si ets amant de les postes de sol, el mar i la natura, no et pots perdre una escapada a aquest indret màgic de Creixell.

Contemplar la posta de sol i en companyia de la brisa marina, la platja i el mar resulta una estampa única per millorar el nostre benestar físic i mental.

La fantàstica ubicació a peu de platja a Creixell (Tarragona) del Camping Gavina Village, i les seves instal·lacions idònies per al desenvolupament d’activitats, fan del càmping un lloc perfecte per a desconnectar i practicar esports nàutics sense motor.

Activitats que es practiquen a la platja de Creixell, ubicació que ens proporciona aigües tranquil·les, contemplades amb gairebé 2 quilòmetres de longitud de sorra daurada, ideal per al desenvolupament d’esports d’aigua i refrescar-nos amb les altes temperatures de l’estiu.

El Camping Gavina Village es troba en un entorn natural i protegit, essent privilegiat de poder gaudir diàriament de les dunes que es creen de forma espontània al seu voltant i d’una fauna i vegetació autòctona que creix sense impediments.

Aquest és avui referent de la nova tendència glàmping, comptant amb un ampli ofertes de tendes tipus safari, de diferents mides i algunes d’elles a primera línia de platja.

Aquesta primavera-estiu, el càmping omple la seva oferta d’oci amb un ampli ventall d’activitats nàutiques sense motor per a tots els gustos, una aposta pel compromís de promoure el turisme sostenible i la protecció del medi natural del seu entorn. Et presentem algunes d’elles:

Activitats aquàtiques a la carta

  • Paddle Surf:

Gràcies a l’impuls del propi rem, podem navegar relaxadament per les aigües de la Platja de Creixell sobre una taula i amb un rem per a redirigir-se. Una disciplina practicada per persones de totes les edats. També disposen d’una taula per a grups de màxim per a 6 persones. Agafar onades i velocitat és una magnífica experiència per gaudir del mar en grup.

Una activitat dinàmica i divertida per a tota la família que et permetrà posar-te en forma i passar una estona agradable sota el sol mediterrani de la Costa Daurada. Tant a l’estiu com a l’hivern, podràs practicar aquest esport nàutic que farà que aconsegueixis sentir sensacions molt especials sobre el mar.

  • Caiac

Gaudir d’un passeig en caiac en un entorn natural excepcional com la Platja de Creixell és una experiència única. Un esport que et permet contemplar els diferents paisatges i dunes que envolten la platja de Creixell.

Provar o repetir aquesta activitat nàutica i relaxar-se observant el mar o realitzant una petita travessia individualment, o en família. Sens dubte, una opció perfecta per a tots aquells que desitgin descobrir el mar d’una forma diferent i viure una experiència divertida a l’aire lliure.

  • Body Board

Agafar la teva taula i cerca les ones del mar lliscant-te sobre elles mentre practiques bodyboard, un esport aquàtic que consta d’una petita taula i que fa, de tot aquell que el practica, un esport excepcional i entretingut.

Una activitat nàutica amb diversió garantida, amb la qual tindràs l’oportunitat de viure aquesta meravellosa experiència en un entorn privilegiat. Una activitat per a tots els públics, que podràs gaudir tant individualment, amb amics o en família,

  • Snorkel

Descobrir el món submarí està a l’abast de tota la família amb la nostra activitat nàutica d’snorkel, de la qual ofereixen material específic per a realitzar-la còmodament. Una manera divertida per a explorar la fascinant platja de Creixell, sota la superfície del mar i descobrir als visitants als visitants del càmping el litoral i la fauna marina.

Una pràctica que no requereix de grans coneixements tècnics, que és apta per a tots els públics i que farà que, després d’un dia de relax al nostre càmping a peu de platja, gaudeixis realitzant aquest esport i explorant la nostra mar de forma increïblement divertida.

Camping Gavina Village disposa d’una magnífica platja de sorra blanca i aigües poc profundes, al nord de la Costa Daurada.

És una platja idònia per practicar esports nàutics i gaudir d’una estada de platja tranquil·la en família. El càmping idoni per gaudir d’una experiència única que et despertarà tots els sentits i et connectarà amb el mar.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This