SAFEDENTAL, l’última tecnologia en salut i estètica dental a Torredembarra

L’agost de 2020 va obrir portes a Torredembarra la Clínica SAFEDENTAL, amb el doctor Oriol Salvat Felip al capdavant. La clínica es troba als baixos del número 20 de l’avinguda Catalunya, un local molt cèntric que portava anys tancat. A la façana de SAFEDENTAL destaca un mural realitzat per l’artista torrenca Olga Pijuan, que reprodueix l’skyline de Torredembarra.

“Tenia ganes d’iniciar el meu propi projecte després de treballar en diverses clíniques dentals i volia tornar al poble on vaig néixer. La clínica SAFEDENTAL és un projecte que connecta amb les arrels de la meva família paterna, molt coneguda a Torredembarra”, explica l’Oriol, que és fill de Cal Ratxet, nissaga de pagesos que durant més de cent anys han produït planter i verdures a la partida de La Rasa. L’Oriol arriba a la Torre després de formar-se a Barcelona i Madrid i deu anys exercint en diferents centres.

La covid-19 va endarrerir uns mesos l’obertura de SAFEDENTAL, però, just després de la primera onada de la pandèmia, la clínica va iniciar la seva activitat i ho va fer oferint les últimes tecnologies en estètica dental, implantologia, pròtesi dental i ortodòncia, amb l’objectiu de convertir-se en la clínica de referència del Baix Gaià. Una de les especialitats en què destaca SAFEDENTAL és odontopediatria i molts dels pacients que acudeixen al centre són infants i joves.

“Estic molt content d’aquests gairebé dos anys que porto treballant a Torredembarra, i el que em fa més feliç és que les persones que acudeixen a la clínica estan satisfetes, com ho demostra que la gran majoria repeteixen i es converteixen en pacients fidels”, comen director mèdic i cirurgià oral. L’equip de SAFEDENTAL el completen la Sílvia Sañudo (higienista) i la Vanessa Gutiérrez (recepció). A més, disposa de diversos col·laboradors –ortodon[1]cista i odontopediatra– i compta amb estudiants en pràctiques dels instituts de secundària de Torredembarra.

En la primera visita, SAFEDENTAL ofereix diagnòstic i radiografia gratuïta. També hi trobareu promocions en els diferents tractaments.

Foto: Diferents imatges de la Clínica SAFE. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This