El Càmping Gavina Village, un dels Càmpings més emblemàtics de Creixell, celebra el seu 50è aniversari

El Càmping Gavina Village, un dels càmpings més emblemàtics, icònics i innovadors de Creixell, celebra aquest 2022 el seu 50è aniversari. Fundat l’any 1972, el càmping després de 50 anys, continua fent història i creant experiències memorables per als seus clients de tot el món, que any rere any  tornen per gaudir de Creixell i l’experiència d’allotjar-se al Càmping Gavina Village. Aquest Càmping s’ha convertit al llarg de la seva trajectòria en una de les destinacions preferides de turistes nacionals i internacionals en el segment càmping eco-friendly. Més de 5000 famílies s’allotgen al Càmping cada estiu, per gaudir d’unes vacances excepcionals a Creixell.

Per a commemorar aquesta efemèride, el Càmping ha organitzat diferents actes oberts al públic local i a institucions.

50 anys fent Creixell

50 anys, són molt anys, i el càmping ha viscut fites rellevants que han marcat la seva transformació com el càmping que és avui en dia. Durant la seva trajectòria, ha estat part essencial del desenvolupament i creixement de l’economia de l’entorn de Creixell, tenint històricament, una important presència en el sector turístic de la zona.

Durant els anys 70, van iniciar el seu projecte com a càmping per a campistes, oferint forfet de temporada a les seves parcel·les per estades amb tendes, caravanes o autocaravanes. Durant aquest temps, el seu públic era principalment famílies locals i nacionals.

Més tard, l’any 2000 va marcar una fita rellevant en la seva transformació. Els nous propietaris del càmping van fer un gir de 180 graus del negoci, internacionalitzant el càmping, enfocant-lo cap a la sostenibilitat, i fent un esforç addicional per protegir l’espai natural que els envolta.

Ara es pot dir, que és un càmping internacional amb gran varietat d’allotjaments adaptats a les noves tendències i noves maneres de viatjar com el glamping i les tendes lodge.

El Càmping Gavina Village, compromès amb la sostenibilitat i el seu entorn

El Càmping està situat en l’espai d’interès natural de la platja de Torredembarra i Creixell, i són conscients de la importància del desenvolupament sostenible de la zona.

Durant aquests anys, han posat en pràctica diferents accions per promoure la conservació del territori i la protecció del medi ambient.

L’evolució del càmping ha estat enfocada en posicionar-se com a referent a la Costa Daurada en matèria de sostenibilitat, enfocats en direcció cap a un glamping eco-friendly: un càmping on viure una experiència única en contacte directe amb la natura i sensibilitzar els seus clients, sobre la integració del càmping amb el seu entorn. “El nostre valor natural és excepcional, i al Càmping Gavina Village volem preservar-ho perquè una estada al nostre càmping, és sinònim de gaudir i integrar-se plenament en la natura sent respectuosos amb el medi ambient”, assenyalen els seus propietaris.

En aquest sentit, entre altres accions, el càmping col·labora amb entitats que promouen la protecció i conservació del medi natural. A més, ofereix setmanalment l’activitat d’educació mediambiental amb l’organització ‘‘Salvem el planeta’, un entreteniment lligat amb l’aprenentatge.

D’altra banda, el càmping també disposa del distintiu de garantia de qualitat ambiental, corresponent a la categoria de càmpings, atorgat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, i obtindrà la certificació ISO9001 i ISO14001 sobre Gestió de Qualitat i Gestió i Identificació de Riscos Ambientals al realitzar la activitat del

Hemeroteca

Tweets recents

Share This