Apolo Club Esportiu: una referència al Baix Gaià

L’Apolo Club Esportiu està format pel gimnàs, el pàdel i un bar amb terrassa integrats a un mateix espai. Compta amb unes instal·lacions de qualitat i una gran varietat d’activitats i serveis. El gimnàs està format per espais de musculació i d’activitats dirigides; el pàdel, per 6 pistes indoor, i finalment el bar, amb capacitat per a 75 persones entre la part interior i la gran terrassa. A més a més, els horaris estan pensats perquè tothom pugui venir a fer esport, oberts tots els dies de l’any, des de primera hora del matí fins a la nit. El seu contingut especial objectiu és convertir-se en el club indoor de referència del Baix Gaià!

Cal remuntar-se a l’agost de 2016, quan l’Apolo Gimnàs va obrir les seves portes per primera vegada amb un gran ventall d’activitats dirigides, classes virtuals i una àmplia zona de musculació i activitats cardiovasculars. Des d’aquell moment, gràcies a la confiança de la gent, en un temps rècord es va incrementar el nombre d’usuaris de l’Apolo Gimnàs i també el nombre d’activitats, que és actualment d’unes 60 a la setmana.

Una oferta de més de 2.500 m2

Des de fa aproximadament un any i per diverses circumstàn[1]cies, han tingut la possibilitat de fer-se càrrec també de les activitats i instal·lacions de pàdel, ampliant la oferta l’Apolo amb més de 2.500 m2 i 6 pistes de pàdel indoor, bar i terrassa.

Actualment compta amb 10 equips de pàdel que juguen a la Lliga Catalana, i amb més de 50 alumnes de l’escola de pàdel (infantil i adults). Properament, ampliaran l’oferta de l’Apolo Club Esportiu amb més espais, activitats i serveis.

Foto: CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This