CONTINGUT ESPECIAL l Veniu i gaudireu de bons moments i grans experiències

Després de gairebé dos anys de pandèmia a causa de la covid-19, moltes coses han canviat. L’hostaleria ha estat un dels sectors més greument afectats i ens hem hagut d’adaptar i anar acceptant pràcticament d’avui per demà restriccions que ens han obligat a reduir l’aforament sobre manera o directament a tancar.

Per això ens esforcem cada dia a anar millorant i intentar que la vostra experiència sigui el més còmoda i familiar possible perquè no simplement us volem vendre menjar. El que volem és oferir-vos moments diferents, especials: un dinar en solitari gaudint d’un mateix, en parella o una celebració familiar. Tenim molt camí al davant, ja que, tot i portar establerts a la Torre des del 1965, com a restaurant portem des del 2014.

En aquest temps hem tingut l’oportunitat d’anar aprenent i anar progressant seguint les vostres demandes, sobretot oferint-vos un servei proper perquè us sentiu com a casa, però amb les comoditats pròpies d’un restaurant. Ara hem adaptat el nostre logotip, per fer-lo més modern i alhora que quedi clar que som CASA DELICIAS.

Estem acabant d’ultimar més novetats que anirem anunciant aviat. Us convidem a venir, sigui a la gran terrassa o sigui a l’ampli menjador, per passar un bon moment, intentant que estigueu sempre com a casa.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This