Contesalp, un any de la primera planta de reciclatge del Baix Gaià

Reciclats Contesalp va posar en marxa fa una mica més d’un any una planta de reciclatge de residus de la construcció, demolicions i restes vegetals a Roda de Berà. L’obertura d’aquesta planta, situada  al Polígon de l’Avenar, ha permès incorporar a l’empresa la tercera generació de la família. “Ja fa més d’un any que estem donant el servei de reciclatge a les nostres empreses veïnes de la construcció i jardineria. Oferim un espai on poder abocar els residus i donar-los-hi una nova vida, creant una roda de reutilització dels nostres béns. D’aquesta manera, col·laborem a millorar el medi ambient en un moment d’emergència climàtica com l’actual”, explica Jordi Solé, des de Reciclats Contesalp.

Reciclats Contesalp és una empresa familiar que des de l’any 1940 ofereix diferents serveis relacionats amb els transports i les excavacions. Gradualment ha anat ampliant els serveis que ofereix:  moviments de terra, urbanització de sòl, reparació de camins i carreteres, enderrocs, compactacions, anivellaments, neteja de torrents, desbrossaments, treballs agrícoles, matxucadora molí mòbil, trituradora de restes vegetals mòbil, venda d’àrids reciclats i terres vegetals i serveis de contenidors.

Foto: Una imatge de la planta de Contesalp a Roda de Berà. / CEDIDA

Share This