Jaume Guasch Gestió Immobiliària comercialitza 25 habitatges al centre de Torredembarra

A l’avinguda Catalunya i carrer Muralla, en ple centre de Torredembarra, trobem la nova promoció d’habitatges Sol i Lluna (a la imatge). Es tracta d’un conjunt de dos edificis amb zona comunitària i piscina, pàrquings i trasters, amb un total de 25 habitatges. Hi ha pisos de 2 i 3 dormitoris i ascensor. Alguns pisos són àtics amb terrasses privades i plantes baixes amb jardí. La previsió de final d’obra és a finals de 2022, principis del 2023. Per altra banda, actualment està comercialitzant dues promocions a Altafulla:

Residencial Vinyes del Mar: un total de 24 habitatges de disseny, àtics-dúplex amb solàrium, plantes baixes amb jardí, pisos amb grans terrasses, zona comunitària amb piscina i parc infantil, places d’aparcament i trasters. Està ubicada al carrer Castellers d’Altafulla. La previsió és començar les obres el primer trimestre del 2022.

Promoció Les Eres: un total de 5 cases adossades de disseny situades al costat del Castell d’Altafulla i la Vila Closa. Cases de 2 plantes + garatge, jardí de 100 m2, grans finestrals, 4 dormitoris i 3 banys. Es preveu començar les obres el primer trimestre del 2022. Aquesta promoció està situada al carrer De les Eres d’Altafulla.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This