Jaume Guasch Gestió Immobiliària comercialitza 25 habitatges al centre de Torredembarra

A l’avinguda Catalunya i carrer Muralla, en ple centre de Torredembarra, trobem la nova promoció d’habitatges Sol i Lluna (a la imatge). Es tracta d’un conjunt de dos edificis amb zona comunitària i piscina, pàrquings i trasters, amb un total de 25 habitatges. Hi ha pisos de 2 i 3 dormitoris i ascensor. Alguns pisos són àtics amb terrasses privades i plantes baixes amb jardí. La previsió de final d’obra és a finals de 2022, principis del 2023. Per altra banda, actualment està comercialitzant dues promocions a Altafulla:

Residencial Vinyes del Mar: un total de 24 habitatges de disseny, àtics-dúplex amb solàrium, plantes baixes amb jardí, pisos amb grans terrasses, zona comunitària amb piscina i parc infantil, places d’aparcament i trasters. Està ubicada al carrer Castellers d’Altafulla. La previsió és començar les obres el primer trimestre del 2022.

Promoció Les Eres: un total de 5 cases adossades de disseny situades al costat del Castell d’Altafulla i la Vila Closa. Cases de 2 plantes + garatge, jardí de 100 m2, grans finestrals, 4 dormitoris i 3 banys. Es preveu començar les obres el primer trimestre del 2022. Aquesta promoció està situada al carrer De les Eres d’Altafulla.

El darrer vídeo

Ja podeu veure el tràiler del documental ‘Patriarcado el organismo nocivo’, codirigit pel torrenc Albert Sanfeliu

Hemeroteca

Tweets recents

Share This