La primera botiga de roba infantil de la Torre tanca per jubilació després de 43 anys

El proper 30 de novembre tancarà un dels comerços més longeus de Torredembarra: Patufets. La botiga, la primera del municipi especialitzada en roba infantil i juvenil, està en liquidació total per la jubilació de la Maria Josepa Recasens, que ha estat al capdavant del negoci des de la seva inauguració, el 10 de novembre de 1978. La idea d’obrir Patufets la van tenir la Maria Josepa i la seva amiga Miriam Lobez, que veien que a la Torre no hi havia cap botiga especialitzada en roba infantil. Al cap d’un any, la Miriam va veure que vivint a Barcelona era molt difícil dedicar-s’hi i la Maria Josepa va decidir tirar endavant ella sola.

L’establiment ha estat sempre al número 10 del carrer de l’Onze de Setembre, on l’àvia de la Maria Josepa tenia abans un taller. Des de llavors, el local s’ha ampliat dos cops. “Vull donar les gràcies a tots els clients i clientes que han fet possible arribar fins aquí, a ser un referent a Torredembarra i al Baix Gaia. Em fa molta il·lusió que actualment estic vestint els fills dels nens i nenes que vestia quan vaig començar la botiga. Vesteixo la segona generació i això és molt i demostra que els clients i clientes s’han sentit molt a gust a la botiga i s’ha generat una fidelitat”, comenta la Maria Josepa, que també assenyala la bona qualitat i la gran varietat dels articles de la botiga com l’altra clau d’haver superat les quatre dècades. Té un record especial per les dependentes que han estat més anys a la botiga i amb qui encara hi manté molt bon contacte: Magda Soler, Josepa Arall, Ángeles Amador, Maribel Núñez i Ester Cerezuela.

La botiga està actualment en traspàs i la Maria Josepa espera que algú s’ho pugui quedar i donar continuïtat al negoci i per això ofereix el seu assessorament en els primers mesos a qui se’n faci càrrec.

Fins al 30 de novembre podeu aprofitar per anar a comprar als Patufets en els últims dies que estarà obert.

Foto: La Maria Josepa Recasens amb la seva filla en els primers anys de la botiga. / CEDIDA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This