Obre una boutique de vestits de núvia a Torredembarra

Sujhalúa Bride&Events és la boutique dedicada als vestits de núvia que obrirà el proper 23 de novembre al número 27 del carrer Isaac Peral, a Baix a Mar. Es tracta d’un projecte de Susana Zafra (a la imatge), que recull, per una banda, l’experiència durant anys dedicada a la seva agència de viatges fent-se especialista a organitzar viatges a mida per a nuvis i, per l’altra, l’impuls de les seves filles: Suyay, Jhandira, Lucía i Alba. Precisament de la combinació dels seus noms surt el nom de la boutique: Sujhalúa. El seu marit és el creador de l’attrezzo realitzat a la boutique i que la converteix en un espai totalment exclusiu i personal dins del sector.

Disposen de la marca líder al sector, com és el cas de Demetrios, però també d’una col·lecció de vestits de núvia creada exclusivament per a Sujhalúa. Només estarà exposada i es podrà adquirir a l’establiment torrenc. El més destacable de la boutique serà la creació de patronatge propi, l’aposta per models que mostrin una núvia amb personalitat pròpia, vestits de l’estil BOHO CHIC creats amb molta cura i estil, buscant aquesta combinació d’elegància, sensualitat i comoditat que caracteritza les seves creacions de segell propi. Per tot això, fan una “picada d’ullet” al disseny de llenceria pròpia, que no deixa indiferent a ningú.  Treballaran amb vestits 100% personalitzables i aniran de la mà de la núvia juntament amb la dissenyadora i assessora d’imatge. El gran objectiu de Sujhalúa és implicar-se a cada part del procés. Per a més informació i per demanar cita prèvia consulteu la pàgina web sujhalua.com.

Fins al el 30 de novembre, Sujhalúa és punt de la recollida solidària de joguines l’associació de policies Copland per als infants de l’illa de La Palma.

Foto: Susana Zafra està al capdavant de Sujhalúa Bride&Events. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This