Fitness Club Estètica i Spa Anura compleix 15 anys

Fitness Club Anura va néixer l’1 d’octubre de fa 15 anys. Estem d’aniversari! Durant aquest temps han passat més de 10.000 persones, hem impartit infinitat d’activitats sempre oferint l’última tendència en el món del fitnes; hem guanyat diferents concursos a l’Ajuntament de Torredembarra, com la gestió de les activitats d’estiu a la platja o la gestió de les activitats físiques per a la gent gran; hem participat en diferents campionats de dansa i esport i organitzat uns altres… Però també hem passat dues crisis… i tant de bo aquesta última arribi aviat a la seva fi. Si fem balanç d’aquests 15 anys, podem dir que hem arribat a un estat de maduració empresarial.

Estem satisfets de poder col·laborar en la millora de la salut de les persones de Torredembarra i voltants. Treballem amb persones, amb el seu cos, i el més gratificant és que t’agraeixin que des que venen a Anura es troben millor, físicament i mentalment. Canviem la vida de les persones a ser més felices guanyant qualitat de vida.

Volem donar les gràcies a totes les persones que confien en nosaltres, les que ja no hi són, les que continuen i les que vindran, perquè sense vosaltres la nostra feina no tindria sentit. Tenim una de les instal·lacions més completes de la província de Tarragona, però el més important són les persones, i és per això que també volem agrair la feina de tots els nostres col·laboradors durant aquests 15 anys: l’àrea de Fitness i Dansa, Estètica i Spa, Fisioteràpia, Nutrició, Manteniment i Neteja.

Volem continuar amb tu 15 anys més! A www.fitness·clubanura.com podreu veure tots els serveis que oferim.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This