Una tornada a escola diferent del curs passat

EVA REMOLINA / AMIC – 11/9/2021

A diferència de l’any passat, el curs 2021/2022 començarà amb un 100% de presencialitat en tots els nivells formatius. Un nou curs en el que tampoc serà obligat el confinament per aquells alumnes que hagin rebut la pauta completa de vacunació. I és que si bé se seguiran mantenint part de les restriccions obligatòries en el curs passat, es flexibilitzaran algunes mesures, degut a l’augment de les persones immunitzades, tant entre el personal docent com entre l’alumnat.

Deixa de ser obligatori el control de la temperatura a les portes del col·legi (dependrà del criteri de cada centre), però sí que es mantindrà la necessitat d’higienitzar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic. Un altre canvi el suposarà el fet que els pares podran accedir a l’interior dels centres, tant per a assistir a esdeveniments com per a realitzar altres gestions necessàries.

Els alumnes tampoc estaran obligats a l’ús de les mascaretes als patis i tornaran per complet les activitats extraescolars, així com l’ús d’algunes instal·lacions que estaven restringides, com biblioteques, laboratoris o vestuaris.

El material podrà ser compartit, sempre que sigui dintre dels grups bombolles, els quals es mantindran també en aquesta edició. Finalment, tornaran les festes escolars sempre que aquestes es facin en espais exteriors i evitant les aglomeracions.

No obstant això, les pautes i actuacions s’aniran avaluant i actualitzant si la situació sanitària així ho requereix.

Foto: ISTOCK.COM

Hemeroteca

Tweets recents

Share This