Un any de pandèmia (IV): Auto Casasús

Auto Casasús, el Servei Oficial Volkswagen i Seat a Torredembarra i des de fa un any també servei oficial de la marca Cupra, complirà cinquanta anys l’any vinent. La pandèmia també ha afectat Auto Casasús. Considerats servei essencial, han estat sempre oberts per qualsevol urgència que poguessin tenir els vehicles de la policia, ambulàncies o vehicles particulars de treballadors del servei sanitari i altres serveis essencials.

La pandèmia ha comportat un augment del teletreball, especialment en el departament de vendes, ja que, tot i que el client acudeix al centre per veure i provar el vehicle que vol adquirir, la major part de la feina es fa telemàticament. En el departament de postvenda també van a l’alça les cites online per la web, tot i que la trucada telefònica segueix sent el principal canal de comunicació. “Des del primer moment hem estat en constant formació per incorporar al nostre dia a dia totes les mesures de prevenció mitjançant cursos virtuals i mesures materials anti-Covid. A dia d’avui, seguim practicant una higienització de tots els vehicles, abans i després de la intervenció del tècnic i també els oferim la higienització amb ozó”, expliquen des de l’empresa.

A nivell de negoci, el 2020 ha estat un any desfavorable, com per a gairebé tots els sectors, però malgrat totes les dificultats des d’Auto Casasús afirmen que estan contents de la feina feta, ja que han aconseguit, per quart any consecutiu, el premi com a Servei Excel·lent que la marca Seat atorga a uns pocs serveis oficials, així com també el guardó Win the Winners de Volkswagen, que premia la qualitat de servei. En breu tindran els punts de càrrega per a vehicles elèctrics a l’exterior de la façana del servei i estan potenciant la formació per reparar aquest tipus de vehicles.

Un bon mes de juny

Aquest mes de juny han tingut al departament de postvenda una major afluència de clients. Han detectat un augment de cites per al servei de pre-ITV gratuït i també observen una evolució molt positiva en les vendes de vehicles, tant nous com d’ocasió. De d’Auto Casasús encaren aquesta segona meitat de 2021 amb la perspectiva que “el pitjor ja ha passat” i posen tota la il·lusió i dedicació en la feina i les ganes de seguir millorant.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This