Torredembarra Actualitat lliura 216 euros de la venda del conte infantil a Càritas Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/6/2021

El Torredembarra Actualitat ha fet el lliurament aquest dijous, 2 de juny, de 216 euros a Càritas Torredembarra. Aquesta quantitat correspon al 10% de la venda del conte infantil La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer, publicat per ComLoc Edicions, de l’empresa editora del Torredembarra Actualitat, Comunicacions Locals 2020 SL.

El taló l’han lliurat el gerent i el director del Torredembarra Actualitat, Albert Jansà i Jordi Salvat, al director de Càritas Torredembarra, Pere Bosque. El Torredembarra Actualitat vol donar suport a una entitat del tercer sector que des de fa ja anys està fent una gran tasca entre les persones més desafavorides del municipi. Per la seva banda, al director de Càritas Torredembarra, Pere Bosque, ha agraït aquest gest al mitjà de comunicació.

Foto: D’esquerra a dreta, Albert Jansà, Pere Bosque i Jordi Salvat durant l’entrega del talo. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This