Coneixem una mica més CompremBO

REDACCIÓ

Hem volgut parlar amb el Quim Solé i l’Adrià Solé, fundadors de CompremBO.com, una pàgina web on pots comprar, per encàrrec, a botigues i productors del nostre territori.

Quim, quan i com sorgeix la idea de crear aquest nou projecte?

Amb l’arribada de la pandèmia, el març del 2020, em vaig veure obligat a tancar l’escola de ball que tinc a Altafulla, i amb el meu germà, l’Adrià, que treballa a la Granja Gaià, ens vam posar a pensar en aquest projecte. Finalment vam obrir la botiga online el juny del mateix any

Quina és la proposta de CompremBO?

Hem creat una pàgina web que recull els productes de més de 40 productors i botiguers associats i nosaltres ens encarreguem d’agrupar els productes i entregar-los, a domicili o recollida al local d’Altafulla. El que compres per la web té el mateix preu que si vas a la botiga del productor. I si la compra que fas, entre tots els productors, supera els 60 €, te la portem a casa gratuïtament.

I com us guanyeu la vida?

El productor ens dona un petit marge del preu de venda de cada producte que li venem. D’aquesta manera ells s’alliberen de fer les entregues a domicili i el client no s’ha de desplaçar a cada botiga, fer cua i carregar bosses. Hi sortim guanyant tots!

La veritat és que em sembla molt pràctic… i com ho fem per comprar?

Molt senzill. Entres a la pàgina web compremBO.com, vas afegint els productes a la cistella i selecciones si vols rebre-ho a casa o passar-ho a recollir. Finalment pots pagar amb targeta, per Bizum o en efectiu al moment de rebre la comanda i el divendres ja pots gaudir de productes frescos i de proximitat.

I com van les coses?

Ara portem 9 mesos de funcionament i estem molt satisfets perquè estem a punt d’arribar a les mil entregues i tenim molts clients que ens compren cada setmana. Des d’aquí els volem donar les gràcies a tots per confiar en nosaltres!

Aconsegueix un 10% de descompte per a la primera compra (compra mínima 30€) clicant AQUÍ!

Hemeroteca

Tweets recents

Share This