L’autor i l’il·lustrador de ‘La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer’ signaran per Sant Jordi de 18 a 19 hores

REDACCIÓ – Torredembarra, 22 d’abril

Gibert d’Arte i Víctor Centelles, autor i il·lustrador respectivament de La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer, el primer llibre de ComLoc Edicions, signaran per Sant Jordi aquest divendres 23 d’abril a la plaça Mossèn Joaquim Boronat de Torredembarra de les 18 a les 19 hores. Aquest conte que es desenvolupa en aquest indret tan emblemàtic de la Torre enceta la col·lecció El far.

També durant el matí del 23 d’abril, el Torredembarra Actualitat, el mitjà de comunicació de qualitat referent al Baix Gaià i impulsor de ComLoc Edicions, tindrà estand a la plaça Mossèn Joaquim Boronat, on es podrà comprar per 12 euros La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer. Recordeu que un 10% de les vendes del llibre van destinades a Càritas Torredembarra.

Foto: Gibert d’Artze (en primer pla) i Víctor Centelles signan dissabte passat en la presentació del llibre als jardins de la Biblioteca Mestra Maria Antònia./ TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This