Ja pots anar a buscar el teu conte ‘La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer’

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/4/2021

Des d’aquest dissabte, 10 d’abril, ja pots adquirir el conte La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer a la Llibreria Miquel, al carrer Pere Badia, 43. Si el tens reservat prèviament, només caldrà que t’identifiquis i recullis els exemplars que has pagat a un preu especial. Sinó ho has fet, el podràs adquirir per 12 euros. Recorda que un 10% de les vendes del llibre es destinaran a Càritas Torredembarra.

La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer és el primer llibre de ComLoc Edicions, de Comunicacions Locals 2020 SL, l’empresa editora del Torredembarra Actualitat. A més del relat finalista del I Premi de Narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat, que dona nom al llibre i que està escrit per Gibert d’Artze, el volum també inclou el relat guanyador del premi, Tens carta, de Raquel Martínez. Les il·lustracions són de Víctor Centelles.

Presentació el dissabte 17 d’abril

Els jardins de la Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra acolliran aquest dissabte, 17 d’abril, a partir de les 12:00 hores, la presentació del llibre. Autor si il·lustradors estaran presents a la presentació, junt amb el director de ComLoc Edicions, Jordi Salvat, i el gerent de Comunicacions Locals 2020, Albert Jansà. Durant l’acte de presentació podreu comprar el llibre, que també el trobareu en diverses llibreries i quioscs de Torredembarra. El seu cost és de 12 euros i un 10% de la venda del llibre anirà destinat a Càritas Torredembarra.

Per assistir a l’acte cal reservar plaça al correu electrònic redaccio@TDBActualitat.cat o trucant al 649 061 0984. Les places estan limitades. La seva realització està condicionada a les restriccions que pugui decretar la Generalitat a causa de l’evolució de la pandèmia de la Covid-19.

Foto: Ja pots trobar La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer a la Llibreria Miquel. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This