Auto Casasús guanya per quart any consecutiu el Premi Excel·lència SEAT

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/3/2021

Auto Casasús s’ha situat per quart any consecutiu entre els millors tallers oficials de la marca SEAT. El taller torrenc ha estat reconegut novament amb el Premi Excel·lència SEAT, que té com a objectiu buscar els millors concessionaris de l’Estat espanyol, valorant concretament el funcionament dels processos de post-venta, la dedicació del personal als seus clients i  el compromís per aconseguir la màxima satisfacció en la venda dels seus productes. Són deu premiats en cada una de les tres categories -grans, mitjans i petits- i Auto Casasús ha aconseguit tornar a estar entre els deu millors establiments petits.

Des d’Auto Casasús destaquen la importància de la distinció perquè són els mateixos clients i clientes qui decideixen aquest premi a través de l’enquesta que responen després de ser atesos al servei post-venda, en què valoren paràmetres com la qualitat del servei, el tracte rebut, la relació preu-qualitat o si la reparació s’ha hagut de repetir o no, entre altres punts. En total, són 15 preguntes.

En les tres edicions anteriors (2017, 2018 i 2019) representants del Servei post-venda d’Auto Casasús van rebre el premi en una trobada anual que fa la marca, però enguany, amb les mesures contra la Covid-19, l’entrega s’ha fet de forma telemàtica. Però la il·lusió per als deu integrants de l’equip post-venda del taller torrenc ha estat el mateix i ja treballen per aconseguir la distinció un nou any, conscients que el nivell d’exigència cada cop és més alt..

Darrera tenen 45 anys d’experiència des que Auto Casasús va obrir a Torredembarra i la voluntat de seguir treballant amb el mateix rigor i donar-se a conèixer més entre la ciutadania amb la qualitat de les marques SEAT, Volkswagen i Cupra.

Foto: Una imatge de l’equip post-venda d’Auto Casasús amb el premi. / AUTO CASASÚS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This